Geçtiğimiz yıl kurulan KAPIDER sanayici iş adamlarını bir araya getirerek Tosya kapısını daha geniş bir ağla dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Kapıder çatısı altında yerel ve uluslar arası yapılan fuarlarda her daim yerini alan ve Tosya adını dünyaya tanıtan Tosya Sanayici İş Adamları bu kez de Dubai de yapılacak olan fuara Tosya’nın 8 dev firması katılarak stantlarını açıyor.

20-25 Kasım 2016 tarihlerinde Dubai de yapılacak olan ve dünyanın en büyük yapı fuarlığına ev sahipliğini yapacağı planlanıyor. Pazarda bizde varız demek için ise Tosya iş adamları tereddütsüz taşın altına elini koydu.

TOSYA KAPISI DUBAİ DE   
20-25 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan Big 5 Dubai (Birleşik Arap Emirliğinde) yapılacak olan fuarda Tosya Kapıları tanıtılacak.
Sekiz bölümde yapılacak olan fuar da Kapı pencere ve yüzeyleri, Su teknolojisi, Yüzey kaplamaları, yapıştırıcı ve dolgu malzemeleri, Isıtma ve Havalandırma, İç mutfak, Banyo ve Genel inşaat sanayi devleri yer alacak.
İlçemiz iş adamlarından 8 firmanın katılması planlanan fuarda gerek model gerek sağlamlığı ve kalitesi ile Tosya kapıları tanıtılacak. Yaklaşık 27 ülkenin yer alacağı ve katılım sağlanacağı fuarda iş adamlarının uluslar arası bağlantılar planladığı ve Tosya kapısının dünya markası olması için gerekli çabanın sarf edileceği öğrenildi.

Fuara katılarak kalitelerini dünyaya tanıtmak isteyen Tosyalı sanayiciler dünya pazarında Tosya kalitesinden söz  ettirmek ve yurt dışındaki Pazarda da yerlerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilisim