Kredisiz Ev Almak İktisatEvim'le Çok Kolay

Banka kredileri istikrarlı ödeme yapabilen, kredi notu iyi olan kişilere faiz karşılığı verilen ödünç paradır diyebiliriz. Banka kredilerinde ipotek yapılır ve dosya masrafı gibi birçok artı ek ödeme yapılması gerekir.  Peki, kredisiz ev almak mümkün mü? Evet, İktisatEvim ile kredisiz ev almak mümkün!

İktisatEvim kuruluş aşamasında toplum kültürümüze uygun değerlere sahip çıkmış ve faizsiz finansman misyonu ile ekonomik faaliyetlerini en iyi şekilde yerine getiren bir firma olmuştur. Sosyal medya hesaplarından araştırmanız durumunda kredisiz ev almak İktisatEvim. İle ne kadar avantajlı gerçek kişilerin hesaplarından inceleyebilirsiniz.  

İktisatEvim şubelerinde kırmızı koltuk uygulamasının avantajlarını yaşayabilirsiniz. Sağlanan ev ortamında güvenilir şekilde işlemlerinizi yapabilir ve ev hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Peşinatsız, kredisiz ev almak İktisatEvim’le çok kolay!

Kredisiz ev almak için hangi şartlar gereklidir?

İktisatEvim avantajlarını değerlendirmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız ve belirli bir gelire sahip olmanız yeterlidir.  Her ay tasarruflarınızı kredisiz ev almak için kullanabilir ve çok kolay ev sahibi olabilirsiniz.

Kredisiz ev almak için ne yapmak gerekir?

Her ay düzenli tasarruf tutarınızı belirlemeniz ve almak istediğiniz evi seçmeniz yeterlidir. İktisatEvim kredisiz ev avantajı ile mülk sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Ekonomik durumunuza göre aşağıda sıraladığımız sistemlerden birini tercih edebilirsiniz.  Bu sistemler tamamen sizin inisiyatifinizde şekillenecektir.  Ödeme planınızı kendiniz oluşturarak kredisiz ev alma avantajını değerlendirebilirsiniz. 

  • Sıra Tespitli İktisat
  • Kurasız İktisat
  • Esnek Ödemeli İktisat

İktisatEvim Nerede?

İktisatEvim merkezi Üsküdar’da ancak bunun yanı sıra Adana, Ankara Sıhhiye, Ankara Keçiören, Bağcılar, Bursa, Gebze, Gaziantep, Konya, Mersin, İstanbul Ümraniye ve İstanbul Sultanbeyli şubeleri var. Dilerseniz yüz yüze görüşmek üzere şube ziyaretleri yapabilirsiniz. Yâda 444 00 14 numaralı hattan sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Bu arada internet web sitesi üzerinden ad-soyad ve telefon bilgilerinizi paylaştığınızda size dönüş yaparak kredisiz ev almak nasıl mümkün, bilgisi verilecektir. 

Bu sistemde kredisiz ev sahibi olmuş 300 bin ailenin sosyal hesaplarından inceleme yapabilirsiniz. Sayı günbe gün artarken sık aralıklarla yapılan kampanya bilgilerini kaçırmamak için web sitesine bilgilerinizi girmeyi unutmayın.

Kredisiz olarak faiz yükü altına girmeden kısa sürede evinize kavuşmak çok kolay!

Editör: TE Bilisim