Tüketiciler, biriken ve ciddi boyutlara ulaşan kredi kartı borçlarını azaltmak ya da tamamen kurtulmak için birbirinden farklı yöntemlere başvuruyor. Biriken borçları ödemenin en pratik yolları! 

Tüketiciler, birkaç ay ödeyememeleri durumunda %36 faiz ile birlikte tahmin bile edemedikleri rakamlara ulaşan kart borçlarından kurtulmak için www.toroslardanismanlik.com adresinden ya da 444 3 119 telefon numarasından 4 ay ertelemeli bir şekilde ödemelerinize başlayacaksınız. Kredi kartlarına taksitlendirme yaptığınızda belirtilen ay süresince hiçbir ödeme yapmıyorsunuz, bu süreden sonra 12 taksit ile ödemeye başlıyorsunuz,  Bu işlemler için sizden hiçbir şey istenmiyor, Kefil, Senet, Gelir Belgeniz, Sadece Kredi Kartınız ile ister ofisimize geliyorsunuz. İsterseniz 444 3 119 telefon numarası ile Toroslar Danışmanlı’ğı arayıp, aynı gün İçerisinde Tüm kredi kartı  Borçlarınızı taksitlendirmiş oluyoruz.

Kredi kartınızın asgari ödeme tutarını düzenli olarak ödemenize rağmen borcunuz bir türlü azalmıyorsa, biriken kredi kartı borçlarınızdan bankaların yüksek faiz uygulamalarına takılmadan kurtulmak istiyorsanız Toroslar Danışmanlık sizlere geri çeviremeyeceğiniz bir teklifi var.

kredi kartı borcu taksitlendirme konusunda uzmanlaşmış olan Toroslar Danışmanlık ile kredi kartı borcunuzu; tutarı ne olursa olsun yapılandırabilir, bankaların uyguladığından çok daha düşük faizler karşılığı düzenli taksitlere bölerek ödeyebilirsiniz.


Kredi kartı borcu yuva yıkıyor

Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde yaptığı araştırmaya göre 10 çiften 7sinin evliliği kredi kartı borcu yüzünden sallantıda. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 40ı biriken kart borcu yüzünden eşiyle her gün tartışıyor.

Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, 2000 yılından sonra artış gösteren boşanmaların nedenini araştırdı. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana gibi büyük 12 ilde yapılan araştırma sonucuna göre çiftler en çok şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanıyor. Boşanmanın nedenleri arasında kültürel farklar, maddi imkânsızlıklar ilk sırayı alırken kredi kartı borçlarının da ailenin temellerini sarstığı görüldü.

Araştırmaya göre kadınların yüzde 40,3ü kredi kartı borcu yüzünden eşleriyle her gün tartışma yaşıyor. Erkeklerde ise bu oran yüzde 28 civarında. Araştırmaya katılan ve kredi kartı borcu olan çiftlerin yüzde 71i boşanmak istediklerini söyledi. Kredi kartı yüzünden eşle tartışılan konular arasında borcun ödenmemesi yüzünden icralık duruma gelme, iflas eden erkeğin eşinin üzerine kredi kartı borcu yapması, borcu borçla kapatma ilk sırada geliyor.

Editör: TE Bilisim