Maliyeye 250 bin lira ve üzerinde borcu bulunan vergi borçluları açıklandı.
Kastamonu Defterdarı Yaşar Kısa, her bir vergi dairesine 250 bin lira ve daha fazla borcu olan veya bu tutar üzerinde kesinleşen vergi ve cezası bulunan mükelleflerin 15 Temmuz 2013 tarihinden itibaren Kastamonu Vergi Dairesi Müdürlüğü ilan tahtasında bir liste halinde ilan edildiğini bildirdi.

Defterdar Kısa, “İlan edilen listede 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle vadesi geldiği halde 30 Haziran 2013 tarihi itibariyle ödenmemiş vergi ve cezalar ile 31 Mayıs 2013 tarihine kadar ikmalen, re’sen veya idarece yapılan tarhiyatlar dolayısıyla kesinleşen vergi ve cezalar esas alınmıştır.

Her bir vergi dairesine 250 bin lira ve daha fazla borcu olan veya bu tutar ve üzerinde kesinleşen vergi ve cezası bulunan mükellefler listeye alınmış olup, bu liste 15 Temmuz 2013 ila 15 Ağustos 2013 tarihleri arasında bir ay süreyle Vergi Dairesinin ilan tahtasında asılı kalacaktır. İsteyen mükellefler ve basın mensupları söz konusu borçlular listesini Vergi Dairesinde asılı bulunduğu yerde görebilir ve inceleyebilirler.

Bu liste ayrıca 2 Eylül 2013 tarihinden itibaren de Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde ilan edilecektir” dedi.

Kastamonu Vergi Dairesi Müdürlüğü ilan tahtasında ilan edilen borçlular, en yüksekten en düşüğe doğru şöyle sıralandı:

Editör: TE Bilisim