Destekevim'den Peşinatsız Ev ve Araba Kampanyası

Araba veya ev almak birçok kişi için son derece zor. Hem birikim lazım hem de faizli geri ödeme söz konusu. Artık bu durum bir problem olmaktan çıkıyor. Tasarruf sistemi olarak da bilinen farklı bir yapı var. Kolay geri ödemeli, peşinatın olmadığı bu yapı içinde peşinatsız araba almak çok kolay. Bu durum evler için de geçerli. Hemen başvurunuzu yapın.

Avantajlı Yöntemlerden Hemen Faydalanmak Mümkün

Destekevim peşinatsız ev fırsatını değerlendirmek isteyenler için şu opsiyonların arasından dilediğiniz gibi seçim gerçekleştirebilirsiniz;

  • Bunlardan ilki konut değerli artış sistemi. Diyelim ki almak istediğiniz evin fiyatı, teslim tarihi geldiği zaman arttı. Böyle bir durumda Destekevim hemen size avantaj sunuyor. Hizmetin bedelinin farkını ödemeye gerek yok. Yüzde 20 gibi son derece tatmin edici bir oran üstünden artış söz konusu.
  • Peşinatsız ev almak isteyen kişiler için aynı zamanda daha farklı olan bir sistem de var. Bu da sabit plana sahip olan yöntem.  Dileyenler bu noktada peşin bir ödeme yapabiliyorlar. Buna dair bir limit veya engelleme yok. Taksitlerin belirlenmesi hususunda serbestsiniz. Hemen buna karar verin. Aynı zamanda evin ne zaman teslim edileceği de size kalmış.
  • Peşinatsız ev opsiyonları sadece bunlarla sınırlı değil. Çekilişli yöntem olarak bilinen ve birden çok kişinin dahil edildiği sistemi de tercih edebilirsiniz. Bunun için en az 12 aylık en fazla ise 365 aylık taksit tutarları belirlenmiş. Yani birden fazla opsiyon sizi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekiliş sayesinde evinizin sahibi oluyorsunuz.

Araba Sahibi Olun

Destekevim peşinatsız araba fırsatları sayesinde çok büyük avantajlar elde edin. Gerek yerli gerekse yabancı araç alımı yapmak kolay. Dilerseniz ara ödeme ve peşinat olmadan hemen bu kampanya içine dahil olabilirsiniz. Alacağınız taşıta karar verin. Peşinatsız araba satın alırken faiz gibi bir sürprizle uğraşmak zorunda değilsiniz. Üstelik başvuru en kısa zaman dilimi içinde ve resmi site üstünden hemen tamamlanıyor. İsim ve soyadıyla iletişim bilgilerinin yazılması yeterli olacak

Editör: TE Bilisim