Birtep üzerinden uygun ödeme koşulları ve cazip fiyatlar ile ev almak mümkündür. Güçlü sermaye yapısının yanı sıra kullanılabilir basit bir sisteme sahip olan oluşumdan yararlanmak için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Üç adımı takip ederek alıcı durumuna geçmeniz mümkündür.

Taksitle ev almayı düşünenler için uygun hizmetlerini başvuru yapan herkese sunuyorlar. İlk olarak başvuru formunu doldurup göndermelisiniz. Başvuru yapanların formu gerekli şekilde incelendikten sonra sizlerden üyeliğinizi aktif etmeniz istenecektir. Ardından ister araba isterseniz de ev almak gibi konunuzu tercih etmeniz gerekiyor. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra şubesine giderek başvuru işleminden sonra alım safhasına geçebilirsiniz.

Birtep Ev Alma Yöntemleri

Taksitle ev almak isteyenler başvuru yaptıktan sonra üyeliklerini aktif ettirip diğer seviyeye geçebilir. Firmanın kurmuş olduğu yapı sadece ev için değil isteyenler için araba içinde uygulanmaktadır. Bu tamamen sizin talebinize göre yapılacak bir durumdur. Firma tarafından yapılan anlaşmaların içerisinde çok sayıda finans kuruluşu vardır.

Sizde başvurunuzu onlara yaparak, faiz ödemeden, en uygun koşullar ile bütçenizi belirleyebilirsiniz. B da ihtiyacınız olan hayalini kurmuş olduğunuz eve rahatça ödeme yaparak sahip olmanız acısından önemli bir fırsatı sizlere sunacaktır. Finans sağlayan kuruluşuyla ödeme planı hazırlanır, diğer şartlar konusunda anlaşma sağlanır ve geriye kalan tüm evrak işlemleri tamamlayarak istediğiniz evin teslimatı tarafınıza yapılır.

Birtep Ev Alırken Bilmeniz Gerekenler

Taksitle ev almak istiyorum diyerek firmaya başvurunuzu yaptıktan sonra aklınıza bazı sorular gelebilir. Öncelikle firmaya üye olmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Türkiye’nin her yerinden istediğiniz konutu alabilirsiniz. Sistemde bulunan konutları istediğiniz zaman gidip görmenizde mümkündür. Almaya karar verdiğiniz evin teslimat işlemleri en kısa sürede size verilecektir.

Taksit miktarını dahil olmak istediğiniz gruba göre belirlenecektir. Siz ödeme durumunuza göre bu grubu tercih edebilirsiniz. Ödeme planına göre ödemelerinizi yapmaya başlayabilir, eğer bir ay ödeme yapamazsanız, geciktiğiniz güne göre TÜFE oranı üzerinden sizden fark alınacaktır. Eğer 3 ay üst üste bunu ödeyemezseniz yasal işlem başlatılacağı da vurgulanmaktadır.

Kaynak: https://www.birtep.com/blog/taksitle-ev-sahibi-olmak-istiyorum-ne-yapmaliyim/

Editör: TE Bilisim