Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında ilan ettiği Mali Destek Programları ile başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreçleri tamamlanarak hibe almaya hak kazanan projeler belli oldu.

KUZKA tarafından 03.03.2015 tarihinde ilanına çıkılmış olan “İktisadi Kalkınma (İKAP2) ve Bölge Altyapısının Geliştirilmesi (BAP2)” Mali Destek Programları teklif çağrısı kapsamında başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreci sona erdi. İKAP2 ve BAP2 Mali Destek Programları kapsamında toplam 49 proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı.

Her iki mali destek programı için başvurusu alınan ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı bulunan ve Yönetim Kurulu’nun onayına sunulan projeler, KUZKA Yönetim Kurulu’nun 18.09.2015 tarihli toplantısında ele alınarak onaylandı.

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinden Ajansa sunulan toplam 214 projeden Bölge Altyapısının Geliştirilmesi (BAP2) Mali Destek Programı kapsamında 10 proje, İktisadi Kalkınma (İKAP2) Mali Destek Programı kapsamında ise 39 proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı. 






Editör: TE Bilisim