HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU 

Tosya Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Metin Vapuroğlu ve eşi Esra Vapuroğlu'nun yaptığı Ekol Baklava Tosya şubesi hizmete açıldı.  Ekol Baklavanın açılışına vatandaşlar, siyasi isimleri bir araya getirdi. Açılış duasının ardından kurdele kesme merasimi ile devam eden programda misafirlere baklava ve tatlı ikram edildi.

Kurdele kesim töreninde sunucunun MHP Belediye Başkanı adayı Volkan Kavaklıgil ve AK Parti Belediye Başkanı adayı Kazım Şahin’i açılış kurdelesini kesmek için anons etti.Volkan Başkan ve Kazım Şahin kurdeleyi kesmek için yan yana geldikleri o anlarda objektiflere ilgin kareler yansıdı. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir’in anons edilmemesinden rahatsız olan Volkan Başkan arkasını dönerek ‘’İbrahim Başkanım gel hele birlikte keselim diye kurdele kesimine davet etti. Daha sonra üç belediye başkanı adayı birlikte Bismillah diyerek kurdeleyi kestiler.  

Törene, Tosya Belediye Başkanı ve MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, AK Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin, CHP Tosya İlçe Başkanı ve Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Kefeli, Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı ve Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Takır, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı Osman Kibar gibi birçok siyasi isim, muhtar adayları ve misafirler katıldı.

I H A 9830

I H A 9836

I H A 9845

I H A 9846

I H A 9847

I H A 9853

I H A 9867

I H A 9862

I H A 9874

TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

I H A 9883

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU