HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU  
KASTAMONU (İHA)- Kastamonu’nun Tosya İlçesinde eğitim gördüğü Ilgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Alparslan Şare okulun Mezuniyet Gününde yaşamını yitirdi.
 Edinilen bilgilere göre Mezuniyet töreninin olduğu gün hayatını kaybeden Çankırı Ilgaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lise Öğrencisinin cenazesi Tosya’da toprağa verildi. Yaklaşık iki ay önce Akçiğer Tansiyonu tanısı konularak tedaviye başlanan Alparslan Şare vefatından iki gün önce durumunun ağırlaşması sonucu ambulans helikopter ile Marmara Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Okulunu mezuniyet töreni yapılacağı gün hayatını kaybeden Alparslan Şare’nin vefat haberi eğitim gördüğü okulda ve sınıf arkadaşlarında büyük üzüntüye neden oldu. Çankırı -Ilgaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılması gereken mezuniyet töreninin ise 18 yaşındaki öğrencimiz Alparslan Şare’nin yaşamını yitirmesi sebebiyle iptal edildiği öğrenildi.
 Merhum Alparslan Şare’nin cenazesi Tosya İlçe Müftülüğü namazgâhta kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenazeye Alparslan Şare’nin yakınlarının yanı sıra öğretmenleri ve arkadaşları da katıldı.

Merhum Alparslan Şare kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.


 
 

Editör: TE Bilisim