HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Servis Şoförleri 2022-2023 Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Kurban Kesti

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayan Tosya ilçe ve köylerinde bulunan okul servis şoförleri kazasız bir eğitim öğretim yılınım geçmesi için yine kurban kesti.

Tosya Tur Minibüsçüler Kooperatifi'nin önünde gerçekleşen kurban kesim programına Kooperatif Başkanı Salih, Asil Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş ve servis şoförleri katıldı. Kurban kesimi sonrası Kuba Cami İmamı Ahmet Şahin’in duasına tüm şoförler âmin dedi.

Kooperatif Başkanı Salih Asil, kurban kesiminin ardından yaptığı konuşmada, Yaklaşık 15 yıldır her eğitim öğretim yılının başlangıcında kurban kestiklerini söyledi.

Bu geleneği bu yıl da devam ettirdiklerini dile getiren Salih Asil, yeni eğitim öğretim yılının ilçeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Salih Asil, bu yıl orta öğretim ve lise okullarında bin 500'e yakın öğrenciyi 68 araçla taşıyacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Geleceğimizi emanet etmiş olduğumuz çocuklarımızı güvenle taşıyan şoför arkadaşlarımıza da kazasız belasız görevlerini başarı ile yapmalarını Allah'tan niyaz ediyorum. Bizlere her konuda yol gösteren değerli Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve Milli Eğitim şube müdürlerimize dayanışma içinde bu işi beraber yaptığımız için kendilerine teşekkür ederim"dedi.

Editör: TE Bilisim