Tosya Orman İşletme Müdürlüğünde Değişim Tosya Orman İşletme Müdürlüğünde Değişim

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından finanse edilen ve Tosya Milli Eğitime  2022-2023 eğitim/öğretim yılında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan alışveriş çekleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul İdarelerine teslim edildi.

     Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü S.Murat Demirci, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nın ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için yardımların, en kısa sürede ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nin şahsında kuruluşa da teşekkürü bir borç biliriz. Eğitime destek olmak için her zaman ellerinden geleni yaptılar. Çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi yaptığı açıklamada ‘’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği her yıl finase ettiği ve Odamıza eğitim öğretim kurumlarına verilmek üzere göndermiş olduğu 2022-2023 Eğitim /Öğretim yılında ilçemizde eğitim veren 30 okulumuzda bulunan yaklaşık 5 bin öğrenci içinde okul idaresi tarafından tespit edilen 500 ihtiyaç sahibi öğrencimize ulaştırılmak üzere 200 TL değerinde 500 adet alışveriş çeklerini TOBB adına okul idarelerimize teslim ettik. Her yıl gelenek haline gelen bu uygulamamızı bu defa ayakkabı ve mont dağıtımı şeklinde yapmayıp öğrencilerin kendi ihtiyaçlarını alabilmeleri için alışveriş çeki şeklinde yaptık’’ dedi.

Editör: TE Bilisim