HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) -   KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde inşaatı maddi imkânsızlıklar nedeni ile yavaşlayan Tosya Meslek Yüksek Okulu ek bina inşaatı dernek başkanı Fazıl Ateş’i isyan ettirdi.

Tosya Meslek Yüksek Okulu Yaptırma vce Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okul Ek binasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İnşaat ile ilgili kısa bilgi veren Fazıl Ateş’’ Arkadaşlar bu gördüğünüz inşaat Tosya’nın bu güne kadar yapılan en büyük inşaatı. Yan tarafta görmüş olduğunuz Meslek Yüksek Okulunun 3 katı büyüklüğünde. Bizler gecemizi gündüzümüze katarak Tosyalı Hayırseverlerin desteği ile bu güne geldik. Bizim bilgimiz dışında inşaatla ilgili yapılan açıklamalar ne ise şimdi durumu net bir şekilde görüyorsunuz. Şu an hayırseverler yardımda bulunmaz ise Devrez Üniversitesinin açılması o kadar gecikir. Tosyalılara rica ediyorum beni yalnız bırakmayın 15 Temmuz Ruhu ile birliktelik gösterelim ve ‘’ İnadına bu okul inşaatını bitirelim. Şu an Tosya dışından yeteri kadar destek alamadık. Tosyalı hayırseverler gördüğünüz gibi inşaatı bu duruma getirdi. Kastamonu Üniversitesi ve sayın rektörümüz bu inşaata sadece ilmi yönü ile destek veriyor. Zaten Başka türlü destek vermesi de yasal olarak mümkün değil. Benim kimseye kırgınlığım yok, olmam mümkün değil. Ben sadece Tosyalı hemşerilerimizden ve hayırseverlerden tek isteğim beni bu yolda yalnız bırakmasınlar’ ’dedi










Editör: TE Bilisim