Üniversite tercihlerine az bir zaman kala, öğrencilerin hangi bölüm seçilmeli konusunda kararsız kalmalarının yanı sıra bir de hangi ilde okumalıyımı düşünüyor.

Özellikle bazı küçük yerlerde ve doğu bölgelerinde ebeveynler çocuklarını gönderirken oralarda özel yurt olup olmamasına dikkat ediyor. Nitekim özel yurtların giriş çıkış saati falan ailelerin endişelerini bir nevi gidermiş oluyor. Bu konuda çalışma yapan uzmanların yeni bir sitesi var.

www.ozelyurt.com
dilediğiniz ilde ve ilçede hangi üniversiteye yakın yurt arıyorsanız rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Özellikle ilçemizde bulunan tosya myo’na yakın birkaç özel yurt vardır.

Yakın zamanda eklenmesi düşünülen tosya öğrenci yurtları sayfasından yurtların resimlerini, kaç kişinin barındırığını ve yurt yetkililerine ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri yer alacaktır.

İlimizde bulunan tek devlet üniversitesi olan kastamonu üniversitesinin birkaç ilçede meslek yüksek okulu bulunduğu için dilerseniz tüm yurtlara kastamonu özel yurtlar sayfasından da ulaşabileceksiniz. Proje hakkında sorunuz olursa da çekinmeden danışabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim