Tosya ilçe merkezinde öğrenci taşımacılığı yapan okul servislerinin ücret durumunu görüşmek ve karara bağlamak üzere Tosya Tur Kooperatifi dün Başkan Salih Asil’in başkanlığında toplandı.

Belediye Başkanı Kazım Şahin’in de katıldığı toplantıda üyeler ve servis şoförlerinin görüş ve önerileri alınarak istişare edildi. Yapılan istişarenin ardından açıklama Tosya Tur Kooperatifi Başkanı Salih Asil’den geldi. Toplantıya katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Kazım Şahin’e, üyelere ve servis şoförlerine teşekkür eden Başkan Asil; “Bugün 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olan 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılacak okul servisleri ücretlerini görüşmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Ücretler konusunda üyelerimizin ve şoförlerimizin görüşlerini aldık, değerlendirdik. Üyelerimizin ve servis şoförlerimizin görüşleri bizim  için çok önemliydi. Yapılan değerlendirmede önümüzdeki eğitim öğretim yılında okul servisi ücretlerine zam yapmamaya karar verdik. 2016-2017 eğitim öğretim yılında okul servisi ücretleri geçtiğimiz yıl servis fiyatları uygulanacak, yıl sonuna kadar zam yapılmayacak.
2016-2017 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı olmasının diliyor, bütün üyelerimize ve servis şoförlerimize kazasız belasız günler diliyorum” dedi.  
Tosya Tur Kooperatifi ilçemizdeki bütün ilk ve orta dereceli okulların taşımacılığını üstleniyor.

Editör: TE Bilisim