2015-2016 eğitim öğretim yılı başladı. İlçemizde ilk ve orta dereceli okullardan toplam 6.406 öğrenci ve 400 öğretmen ders başı yaptı.

Araya bayram tatilinin girmesiyle tüm yurtta 2 haftalık gecikmenin ardından eğitim öğretim dün başladı. Uzun bir tatilin ve araya giren bayramın ardından ilçede ders başı yapan 6.406 öğrenci ve 400 öğretmen sabah saatlerinde okullarına gitmek için yola koyuldu.  
İlçeye köylerinden gelen öğrenciler taşımalı sistemle okullarına gelirken şehir merkezine uzak olan okullara da  servisle gitmek zorunda kalıyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasıyla her okulda ayrı ayrı tören yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan okul müdürleri okula yeni başlayan öğrencilere ve öğretmelere hoş geldiniz dileklerini ileterek yeni eğitim öğretim yılındaki hedeflerini ve beklentilerini anlattı.
Okul müdürlerinin öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilemesinin ardından sınıflarına geçerek 2015-2016 eğitim öğretim yılında ders başı yaptı.





Editör: TE Bilisim