HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında öğretmenler tanışma ve kaynaşma programında bir araya geldi.

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği programda, Tosya genelinde eğitim ve öğretim veren 525 idareci ve öğretmen, Belediye Düğün Salonunda hazırlanan programda bir araya geldi. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci,” "Dünyanın en kutsal vazifelerinden birini yapan değerli meslektaşlarım; Ülkemizin geleceği, dirliğimizin, birliğimizin ve bağımsızlığımızın teminatı olan çocuklarımızın, milli, manevi, ahlaki ve sosyal gelişimlerine olan emeklerinizden ötürü sevgi ve saygılarımı sunuyor, öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum." 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

İlçede görev yapan öğretmenler tarafından hazırlanan Müzik ve sunum gösterileri sonrası hafta nedeni ile ilçede düzenlenen sportif faaliyetlerde dereceye giren eğitimcilere ödül töreni yapıldı. Katılımcılara protokol mensupları tarafından plaket ve kitap takdim edildi.

Editör: TE Bilisim