2016-2017 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte sabah saatlerinde öğrenciler okullarına gitmek için yollara döküldü.

Yeni yılın ilk ders zilinin çalmasıyla minikler üst sınıflardaki öğrencilerle birlikte sıraya geçerek düzenlenen programı heyecanla izledi.
Okulların açıldığı ilk gün her okulda ayrı ayrı tören düzenlendi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu ve şube müdürü Cemalettin İpek Tosya İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü İsmail Sabuncu yaptı. Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine değinen İsmail Sabuncu 15 Temmuz gecesinin Türk Milletinin kazandığı bir demokrasi zaferi olduğunu söyledi. Yeni eğitim öğretim yılı hakkında bilgiler veren okul müdürü Sabuncu öğrencilere başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Volkan Pullu da konuşmasını yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak başladı. Yeni eğitim öğretim yılının idareci, öğretmen, öğrenci ve ailelere hayırlı olması dileklerinde bulunan Pullu 15 Temmuz darbe girişimi hakkında bilgiler verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin demokrasiye ve Türk Milleti’ne yönelik olduğuna dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu 15 Temmuz gecesinin Türk Milleti’nin kazandığı demokrasi zaferi olduğunu söyledi. Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da tarih yazdığının altını çizen Pullu Türk Milleti’nin bir kez daha dünyaya kendisini ispatladığını söyledi.
Programın ardından sınıflara giderek ders başı yapan öğrencilere 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anlatan kitapçık dağıtıldı.










Editör: TE Bilisim