Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Şube Müdürü Cemalettin İpek, Akbük Köyü İlkokulu Müdürü Orkun Aydoğan, Suluca Köyü Muhtarı Recep Kırbaç, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek katılımcılara teşekkür ederek okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması çalışmaları sonucunda Sulu Köyü’nde anasınıfının hizmete açıldığını söyledi.
Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu; “Erken çocukluk dönemi, kişide benlik kavramının oluşmaya başladığı, gelişim hızının zirveye ulaştığı ve toplumsal normları ile değerlerinin  oluştuğu kritik bir dönem olup bu eğitimi veren kurumlarda “Yaşama En İyi Başlangıç” yerleri olarak kabul edilmektedir.Yapılan çalışmalar sonucunda okul öncesi kurumlarımıza Akbük İlkokulu bünyesinde iki (2) adet anasınıfı açılmıştır. Akbük İlkokulu bünyesinde açılan her iki sınıfımızda toplam 26 öğrencimiz eğitim görmektedir. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması çalışmaları devam etmektedir” dedi.
Akbük Köyü İlkokulu bünyesinde hizmete açılan Suluca Köyü Anasınıfının açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Şube Müdürü Cemalettin İpek ve Suluca Köyü Muhtarı Recep Kırbaç birlikte kesti.
Açılışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu sınıfa geçerek çocuklarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Akbük Köyü İlkokulu’na geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu burada anasınıfını ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti.



















Editör: TE Bilisim