HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu’nun Tosya İlçesi Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’den Mahallesinde yıkılan Dumlupınar Okulunun yerine yeniden okul yapılmasını istedi.

Tosya Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Tahir Karahasan ile ilgili kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı.

Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Karadeniz daha sonra sözü Tosya Mahalle ve Köy muhtarlarına verdi. İlk Söz alan Tosya Şehreküstü Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük ‘’ Sayın Valim öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Ben Şehreküstü mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük. Sayın Valim bizim mahallemiz ilçenin en eski ve gariban mahallerinden birisi. Şu an mahallemizdeki Dumlupınar İlkokulu yıkıldı ve yerine yenisi yapılmadı. Mahallede yaşayan vatandaşlarımızın maddi durumları servi masraflarını ödemede sıkıntı yaşıyor. Mahalle halkı olarak sizden Şehreküstü mahallesine yıkılan okulun yerine yenisini yapılmasını istiyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilisim