HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesi Vali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden düzenleniyor.

 Geçtiğimiz günlerde ilçeye geniş katılımlı toplantı düzenleyen Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’a eksiklikler ve talepler iletilmişti.

 Toplantıda eksikliklerin imkanlar ölçüsünde giderileceğini belirten Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’a Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Gülşen Çivici’den okulun bahçesinin betonun deforme olduğu ve kullanılamaz hale geldiği ve öğrencilerin problem yaşadığını okul bahçesine çevre düzenlemesi yapmak istedikleri talebini iletmişti.

 Talebi not alan Vali Mesut Yıldırım ilgili kurumlara Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçe düzenlemesi yapılması talimatını vermişti. Vali Yıldırım’ın talimatıyla bahçe düzenleme çalışmaları başladı. İlk olarak okulun bahçesinde bulunan eski betonu kaldıran ekipler bahçeyi kumlayarak düzenleme için hazır hale getirdi.

 İçinde spor alanları ve yürüyüş alanları olan bahçede zemin kaplama çalışmaları başladı. Zemini betonla kaplanacak olan Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinin düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından öğrenciler rahatlıkla bahçede yürüyüş yapabilecek, düşme korkusu yaşamadan voleybol, basketbol, hentbol gibi oyunları oynayabilecek.

Editör: TE Bilisim