HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Dedem Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, bugün ORKÖY desteğiyle gerçekleşen bir törenle 2 adet traktör ve 1 adet tambur alımını duyurdu. Bilal Takır, yapılan törende yaptığı açıklamada, köy konağında düzenlenen toplantıya katılan Tosya Orman İşletme Müdürü, Dedem Dağı İşletme Şefi ve Orman Muhafaza Memurları'na teşekkürlerini iletti.

TOSYA'DA AKIL ALMAZ GÖRÜNTÜ RESMEN ÖLÜME DAVETİYE TOSYA'DA AKIL ALMAZ GÖRÜNTÜ RESMEN ÖLÜME DAVETİYE

Takır, "Bugün gerçekleştirdiğimiz bu törenle, köyümüzün tarımsal faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürebilmesi için ORKÖY desteğiyle 2 adet traktör ve 1 adet tambur satın aldık. Bu ekipmanların köyümüzdeki çiftçilere büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu vesileyle, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Tosya Orman İşletme Müdürümüze, Dedem Dağı İşletme Şefimize ve Orman Muhafaza Memurlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bilal Takır, sözlerini ekipmanları alan çiftçilere hayırlı işlerde kullanmaları temennisinde bulunarak noktaladı. Bu ekipmanların köyün tarımsal üretimine katkı sağlaması ve çiftçilerin daha verimli çalışmalarını sağlaması bekleniyor.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU