CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI, 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR…

Büyük Zafer’in 100. Yılını ülke olarak coşkuyla kutladık…

Sırada “Cumhuriyetin 100.yılı ve sonrasını” Zafer’le taçlandırmaya geldi…

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “2023 seçimleri hayati önemde olan bir seçim”…  Ülkemizin geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için, geleceğimize güçlü bir Türkiye bırakabilmemiz için, gecemizi gündüzümüze katarak, ittifakımız olan MHP ile, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.

Bu bağlamda, dün MYK ve Merkez Disiplin Kurulu’nu toplayan MHP’de de Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli “millet iradesiyle Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerinden de ZAFER’le çıkacaktır” söylemi, nasıl bir yol haritası çizilmesi gerektiğini bizlere işaret ediyor…

MHP'nin, 2023'teki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine olağanüstü bir adanmışlık ve kararlılıkla hazırlandığına işaret eden Bahçeli, bakın gündemi nasıl değerlendiriyor:

"Önümüzdeki yaklaşık 9 aylık sürede takip ve temin edilecek stratejik hedeflerimiz ise şunlardan oluşacaktır. Vatandaşlarımızla yüz yüze temas ve iletişim gönül seferberliği halinde yaygınlaşacak, 'Adım Adım 2023' çalışmalarımız il ve ilçelerimizin tamamında yapılmaya seçim gününe kadar devam edilecektir. '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı açık hava toplantılarımızın ilki Sivas merkez olmak suretiyle Amasya, Tokat, Çorum ve Yozgat teşkilatlarımızın ve değerli vatandaşlarımızın iştirakiyle 4 Eylül Pazar günü gerçekleşecektir. Açık hava toplantılarımız tespit edilmiş illerimizde artan bir şevkle yapılacak, aynı zamanda ihtiyaç hasıl olursa salon toplantıları da planlanacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için insanüstü bir gayret sarf edilecektir. 28'inci dönem TBMM'de milletvekili sayısını ve siyasal desteğini en çoklaştırmış Milliyetçi Hareket Partisi'nin varlığı da kesin hedefimizdir. Bunun yanında Cumhur İttifakı'nın TBMM'de anayasa değişikliğini sağlayacak nitelikli çoğunluğa ulaşması bir diğer tartışma götürmeyen hedefimizdir."

Cumhur ittifakının bileşeni MHP’de durum böyle…

Peki, ya biz, hangi noktadayız…

Hatırlayın!

2002’den beri her seçimin galibi, istisnasız, AK PARTİ…

Ve, tabii ki, liderimiz, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan…

Onun konuyu bakış açısını paylaşıp, son bir analiz ile yazımızı bitirelim, istiyorum.

Ne diyor, asrın lideri, Sayın Erdoğan?

“2023 seçimlerini bu zamana kadar girip galip çıktığımız tüm seçimlerden daha önemli görüyoruz. Biz millete hizmet için tabii rakip olmayınca kendimizle yarışıyoruz. Bu seçimi de bir dönüm noktası olarak görüyoruz, büyük ve güçlü TÜRKİYE'nin inşasının devamı için bunu bir dönüm noktası olarak telakki ediyoruz. Seçimlerin kazası, telafisi olmaz. Sen ben değil, bütün bir ülke kaybeder. AK Parti'nin kazanması, Türkiye'nin kazanması demektir”.

İşte bu hedefler doğrultusunda bizlere düşen, sabırlı, ilkeli ve inançlı bir şekilde bu kutlu mücadelenin gereğini yapmak, birlik ve beraberlik içinde, kimseyi kırmadan üzmeden hedefimize sağlam adımlarla ilerlemektir.

Biz, eğer, bir olur, beraber olur isek inanın hiçbir güç bizi yıkamaz…

Allah, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın...

Kalın sağlıcakla…