HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in dün Yarı Olimpik yüzme havuzunda düzenlemiş olduğu basın toplantısında tamamlanan ve devam eden Belediye prıojeleri ve çalışmaları hakkında detaylı açıklamalar yaparken gündeme dair basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Basın toplantısının yapıldığı Tosya Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun tamamlanmış olmasının ve ağustos ayı içinde hizmete açılacağının müjdesini veren Başkan Kavaklıgil kısa sürede yüzme havuzunun hizmete açılmasının gururunu yaşayor.

Tosya Belediye Başkanın Volkan Kavaklıgil’in başarılı icraatlarını yakından takip eden Çankırı Basını ve İnebolu basını konuyu yazılı ve görsel basına taşıyarak ‘’Tosya hazır Çankırı ne zaman yüzecek ‘’ ve İnebolu Basını ‘’ Tosya Tamamladı Darısı İnebolu’nun başına ‘’ manşetleri ile kamuoyunu bilgilendirdi.

Tosya kamaoyu ve basını ilçede yaşanan sağlık alanındaki sıkıntıları sürekli gündeme getirerek ‘’ Tosya acaba Çankırıya’ba bağlansa ‘’ derken bu defa iş tersine döndü ve Çankırı basını Başkan Volkan Kavaklıgil’in başarılı çalışmalarına nazire edercesine ütopik bir soruyu okuyucularına sordu ‘’ Çankırı acaba Tosya’ya mı bağlansa ‘’

Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Dün ki basın toplantısında www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak Çankırı basına tarafından gündeme taşınan bu konuyu Başkan Volkan Kavaklıgil’e sorduk ‘’ Bizler Tosya Belediye Başkanlığımızın 4.yılında üretken belediyecilik anlayışı içinde halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve projeler çevre ilçelerden ve illerden takip ediliyor. Haklı olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Çankırı ve ilçelerden gelen bu olumlu ve pozitif talepler bizleri ilçemize hizmet aşamasında daha da hırslı çalışmamıza motive oluyor’’dedi.

Editör: TE Bilisim