Belediye Başkanı Kazım Şahin’in davetlisi olarak ilçemize gelen gazetelerin muhabirleri belediye ve devlet yatırımlarını gezerek Başkan Şahin ve ilgili kurumların yöneticilerinden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Ateş ve Niyazi Çil, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, gazete ve ajans muhabirlerinin katıldığı gezi Belediyenin Sıcak Asfalt ve Parke Üretim Tesislerinden başladı.

Başkan Kazım Şahin Parke Üretim Tesislerinin ve Asfalt Plentinin çalışmalarını anlattı.  Gazeteciler daha sonra Devlet Hastanesine geçti. Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş hastanede verilen hizmetleri anlattı. Başhekim Dr. Karakuş daha sonra hastanenin bölümlerini gezdirdi.

Gazeteciler geziye Huzurevi ile devam etti. Huzurevini gezen gazeteciler kurum müdiresi Rafiye Uzbilgin’den bilgi aldı ve Huzurevini gezdi.

Huzurevinden Atık Su Arıtma Tesislerine geçen gazetecilere Belediye Başkanı Kazım Şahin tesisi ve çalışma sistemini anlattı. Gazetecilerin bir sonraki durağı ise OSB oldu. Organize Sanayi Bölgesini gezen gazeteciler Sedef Kapı üretim tesislerini gezerek firma yönetim kurulu başkanı Nurettin Koçkan’dan bilgi aldı. Dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yaptıklarını belirten Koçkan OSB’nin ilçenin ahşap sanayisine katkılarını anlattı.  

Kültür Sitesi ve Tosya Meslek Yüksekokulu ile devam eden gezi Üçolukları Mesire Yeri’nde sona erdi.  Gazetecilere yemek ikramında bulunan Başkan Şahin yemeğin ardından basın toplantısı düzenledi.  İlçemizde yatırımların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Kazım Şahin yapılan çalışmaları ayrıntılarıyla anlattı.










Editör: TE Bilisim