Değerli Bahçelievler Mahallesi sakinlerim, Kıymetli Dostlarım,

Kaymakam ÜNSAL, Gençlerle 19 Mayıs Coşkusunu Paylaştı Kaymakam ÜNSAL, Gençlerle 19 Mayıs Coşkusunu Paylaştı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bahçelievler Mahallesi Muhtar adayı olmaya karar verdim.

Sizlerin değerli desteklerinizi bekliyorum. Hedefim Kastamonu’nun 11 ilçesinden büyük ve ilçemizin en önemli nüfus ve yüzölçümü olarak lider olan Bahçelievler Mahallesi’ne canı gönülden hizmet etmek. Resmî kurumlarla arada köprü olup işlerinizi kolaylaştıracak atılımlar yapmak. Sizlerin en doğruyu seçeceğine olan inancım tam.

Bahçelievler Mahallesi’ne muhtar adayı olan Şenol Malkoç göreve seçilme durumunda mahallenin sorunlarını mahalle sakinleriyle birlikte, istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yıllardır yaşadığı mahallenin çözüm bekleyen sorunları olduğunu söyleyen Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Şenol Malkoç “Mahallemiz ilçenin en önemli yerleşim yerlerinden biri, göreve seçilmem durumunda mahalleme en iyi şekilde hizmet etmekten mutluluk duyacağım. Mahallemde yaşadığımız bütün sorunları komşularımla beraber bir çözüme kavuşturacağız” ifadelerinde bulundu.

 Tüm adaylara şimdiden başarılar diliyor, tüm komşularımı, mahalle sakinlerimizi sevgiyle

ŞENOL MALKOÇ KİMDİR

1973 doğumlu olan Şenol Malkoç evli ve 3 çocuk babası. İlçede özellikle besicilik ve hayvancılık alanında Malkoçoğlu Hayvancılık ve Vizyon Ürünleri adı altında işletmecilik ve ticaret yapmaktadır.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU