Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi meydana gelen ilginç olayda buzlanma nedeni ile yoldan çıkan minibüsün yardımına Cenaze aracı yetişti.

Edinilen bilgilere göre Kastamonu'dan Tosya istikametine seyir halinde olan 06 BAU 438 plakalı minibüs sürücüsü Eski karakol mevkiine geldiğinde manzarayı seyretmek için yolun sağına yaklaşmak istedi. Şarampolün karla dolu olduğunu hesaba katmayan sürücü minibüsü sağ tarafını şarampole düşürdü. Uzun süre battığı yerden çıkarmaya çalışan minibüsün yardımına ilk önce Tosyalı müteahhit ler yetişti. İlk etapta minibüsü dayanarak çıkarmaya çalışan müteahhitler daha sonra Kastamonu’da Tosya’ya cenaze getiren Kastamonu Belediyesi Cenaze aracını durdurarak yardım istediler.

Cenaze aracı şoförü olay karşısında şaşkınlık yaşasa da aracın üstünde bulunan cenazeye rağmen durarak çekme halatı ile minibüsü battığı yerden çıkarmaya çalıştı. Tüm uğraşılara rağmen çekme halatının kopması sonucu minibüs kurtarılamadı.Daha sonra Cenaze aracı cenazeye yetişmek için olay yerinden uzaklaştı.

Editör: TE Bilisim