Tosya İlçesi'ndeki evinden 3 Eylül Pazartesi günü evinden çıktıktan sonra dönmeyen 16 yaşındaki Ahmet Sefa Pehlivan'dan, 1 aydır haber alınamıyor.

Ailesi, kendisine ulaşamadığı çocuklarının hayatından endişe ediyor.
Tosya Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Ahmet Sefa Pehlivan'ın okula başlamaması, öğretmen ve arkadalarını da endişeye sevketti. 3 Eylül'de akşam yemeğini yedikten sonra "Birazdan gelirim' diyerek evden çıkan ve bir daha kendisine ulaşılamayan Ahmet Sefa Pehlivan, ailesi, yakınları ve polisin tüm aramalarına rağmen bulunamadı.

Tosya polisi, liseli öğrencinin arkadaşları ile de görüşüp bilgi almasına rağmen izine rastlayamadı.




19 yaşında Merve adında bir ablası bulunan liseli Ahmet'in annesi Mukaddes ile babası Mehmet Pehlivan, tek erkek çocuklarının hayatından endişe duyduklarını belirterek, görenlerin veya yerini bilenlerin polise haber vermesini bekliyor.

Çocuklarının fotoğrafını göstererek, aramadık yer bırakmadıklarını belirten gözü yaşlı aile, üzerinde siyah kot pantolon, siyah tişört ve siyah ceketi bulunan, saygılı okul ve arkadaşlarını çok sevdiğini anlattıkları çocukları Ahmet'in yaşayıp yaşamadığından endişe duyduklarını söyledi.  Alaattin Keşoğlu DHA


Editör: TE Bilisim