Edinilen bilgilere göre 08.Ağustos 2013 Perşembe akşamı saat 19.05’sıralarında M.Kazım A.(53) isimli apartman sakini malzeme çantasını almak için çıktığı çatı katında bilinmeyen bir nedenle düştü.

 

Görgü tanıklarını ifadesine göre apartmanın 5.katında bulunan çatı katından aşağı düşen M.Kazım. A mucizevi bir şekilde binanın giriş katında bulunan mobilyacı dükkânının içinde bulunan çekyatların üstüne düştü. Düşmenin etkisi ile başından ve omuzundan yaralan Musa Kazım.A yaklaşık 1,5 saat kurtulmak ve sesini duyurmak için mücadele etti. Şans eseri kendisini aramayan çıkan akrabalarına sesini duyuran M.K.A olay yerine gelen ambulansla Tosya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası  Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.


 

Meydana gelen olay sonrası dükkân sahibi Mehmet Akif Öztürk ‘’ 1 hafta önce dükkânda düzenleme yaptıklarını ve çekyatı o kısma yerleştirdiklerini fakat bayram sonrası çekyatı o kattan alarak başka bir yere koymayı planladıklarını söyleyerek iyi ki bu işi bayram sonrasına bırakmışız’ ’dedi.


 

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz apartmanda incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarının ifadesini alan emniyet güçleri soruşturma devam ettiğini bildirdiler.


 

Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilen ve burada yapılan müdahale sonrası Ankara’ya sevk edilen M.Kazım.A’ıncı Kastamonu çıkışında ambulansta ağırlaşması sonucu Kastamonu’ya geri dönülmüş fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. M.Kazım A.’ın cenazesi Saat 15:00 da çok sayıda vatandaşın katılımı ile kılındıktan sonra Tosya Asli Mezarlığına defin edildi. 





Editör: TE Bilisim