HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu´nun Tosya İlçesi Mimar Sinan Mahallesinde meydana gelen Hırsızlık vakası sonrası Mahalle Muhtarı Nurettin Küçüktuzsuz hırsızları yakalayan İlçe Emniyet ekiplerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz Pazar akşamı gece yarısı 02:10 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Kalfa Sokakta bulunan eve yağmur iniş borusundan tırmanarak çatıya çıkıp daha sonra eve giren hırsızlar evde kimsenin olmadığını fırsat bilerek soygun yapmaya başladılar. Çevre komşulardan duyarlı bir vatandaşın şüphelenmesi sonrası olayı polise ihbar etti.Olay yerine gelen polisler yaptıkları incelemede şüpheli izlere rastladılar. Daha sonra içeri giren polisler iki hırsızı suçüstü yakaladı.

Tosya Asayiş ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerince yapılan inceleme sonrası zanlılar Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek tutuklandı.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Nurettin Küçüktussuz  yaşanan hırsızlık vakası ve sonrasında ilçe emniyet müdürlüğünün yaptığı başarılı operasyonla ilgili olarak Tosya ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Ekiplerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim