HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) Kastamonu´nun Tosya ilçesinde sokak köpeğini ezen otomobil sürücüsü, arkasına bakmadan yoluna devam etti.

İlçe merkezinden D100 karayolu istikametine seyir halinde olan ve plakası tespit edilemeyen bir otomobil eski sanayi bölgesinde akşam saatlerinde ana yol ortasında yatmakta olan, sokak köpeğini ezdi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü, ezdiği köpeğin durumuna bakmadan arkasına bakmadan yoluna devam etti. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Eski Oto sanayi bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinden mezarlık istikametine hızla ilerleyen otomobil sürücüsü, ana yol üzerinde yatmakta olan köpeğin üzerinden hızla geçti. Çarpmanın etkisiyle köpek taksinin tekerleği altında bir süre can çekişti. Araç altında kalan köpeğin bacak ve kalça kısmında kırıklar olduğu öğrenildi.

“OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KÖPEĞİN ÜSTÜNDEN GEÇİYOR VE ARKASINA BAKMADAN YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Konu hakkında konuşan Muhammed Aras Oğuz, “Otomobil köpeğin üstünden geçiyor. Daha sonra hiç bir şey olmamış gibi köpeği yaralı şekilde bırakıp gidiyor. Hayvan kendini son anda atıyor. O kadar kötü durumdaydı ki, bizimkiler yarım saat falan görmemiş. Sonrasında fark ettik. Kazadır bu olur, insanlık hali hepimiz kaza yapabiliriz ama çarpıp bu halde bırakması bizim en çok zorumuza giden durum. Bu köpeğe yapılan yarın bir insana da yapılır” dedi.

Editör: TE Bilisim