Kastamunu'nu Tosya İlçesinde 17-19 Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan 21.Kültür ve Pirinç Festivali hazırlıkları Tertip Komitesi tarafından titizlikle yürütülüyor. 18 Ağustos 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Geleneksel Anadolunu'nun Kırkpınarı olarak düzenlenen Tosya Yağlı Güreşleri öncesi Tosya Belediyesi Güreşlerin yapılacağı sahada güvenlik tedbirlerini artırarak güreş sahasının bakım ve sulama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz sene Tosya Güreş Sahası müsabakalara kısa bir süre kala sabotaj düzenlenmiş ve yeşim çimler yakılmştı. Özel olarak çim kurutucu ilaçlarla güreş sahasına yapılan sabotajın ardından Tosya Belediyesi  24 saat boyunca kameralarla ekipler nöbet tutacak tedbirler almıştı.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak Yağlı Güreş müsabakaların yapılacağı alanda incelemeler yaparak Tosya Belediyesinin yapmış olduğu bakım çalışmalarını yerinde inceledi. Tosya Belediyesi almış olduğu güvenlik tedbirleri sayesinde adeta geçtiğimiz yıl er meydanına sabotaj yapanlara karşı sabotaj yaparak er meydanın güvenliğini almışlardır.

Editör: TE Bilisim