Kastamonu´nun Tosya ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma güçleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışma sonucu düzenlenen 2 ayrı operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.

TOSYA D100 KARAYOLUNDA  TRAFİK KAZASI ŞANS ESERİ KURTULUŞ TOSYA D100 KARAYOLUNDA TRAFİK KAZASI ŞANS ESERİ KURTULUŞ

Edinilen bilgiye göre uzun süredir teknik ve fiziki takibi devam eden şüpheli yerlere Cumhuriyet savcılığının talimatları doğrultusunda emniyet ve Jandarma güçleri tarafından operasyon gerçekleşti. Son bir hafta içinde yapılan iki ayrı operasyonda çok sayıda şüpheli yakalanarak ifadeleri alınmak üzere savcılığa sevk edildi.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaparak vatandaşlarımızı zehirleyen ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyonların devam edileceği öğrenilir iken uzmanlar özellikle aileleri kimyasal uyuşturucular konusunda uyararak çocuklarına sahip çıkılmasını istediler. Benim çocuğum yapmaz gözü ile bakılmaması gerektiği ve çocuklarını bu konuda uyarılarda bulunularak bilgilendirilmelidir.

Tosya Cumhuriyet Başsavcılığının talimat ve kontrolünde uyuşturucu fiziki ve teknik takibine devam eden ekipler uyuşturucu satıcılarına geçit vermiyor. Tosya ilçesi Uyuşturucu konusunda alınan asayiş tedbirleri ve teknik takibi ile sıkıyönetime geçti.

Editör: TE Bilisim