Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi D-100 karayolu üzerinde bulunan Polis Kontrol noktasına otomobili ile gelen bir kişi rahatsızlanınca 112 ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde D-100 karayolu güzergahında yer alan Polis Noktasında Trafik denetlemesi yapan güvenlik ekiplerinin yanına otomobili ile yaklaşan bir vatandaş rahatsız olduğunu söyleyerek yardım istedi.

Kars istikametinden İstanbul istikametine girmekte olan F.Y isimli şahıs seyir halinde iken rahatsızlandı. Polis ve Jandarma Kontrol noktasına dönüş yapan sürücü F.Y Tosya Bölge Trafik Ekiplerinden yardım isteyerek sağlık durumunun iyi olmadığını ve yardım etmelerini istedi. Tosya Bölge Trafik Ekipleri kriz geçiren sürücüyü sakinleştirerek vakayı 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi.

Polis ve Jandarma Kontrol noktasına gelen 112 Sağlık ekipleri direksiyen başında rahatsızlanan sürücüye ilk müdahale yaptıkdan sonra sürücü Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede gerekli sağlık muayenesi ve tetkikleri yapılan  F.Y tedavisi sonrası sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığından dolayı taburcu edildi.

Hastalığı sırasında polis noktasına bırakılan otomobili emniyet ekipleri tarafından hastaneye getirilerek sürücüye teslim edildi. Sürücü F.Y Tosya Bölge Trafik Ekiplerine rahatsızlığı sürecinde kendisine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim