HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU

TOSYA–Kastamonu´nun Tosya İlçesinde dün gece Çatalkaya Mahallesinde kayınbiraderi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Ergin Bacak Öldürülmeden önce sosyal medyada ölümden bahsetmişti.

Özellikle sevdiği kişilerin bir zamanlar kendisini hayata bağladığı gibi yokluğu ile de seni hayattan koparıyor, sosyal medya hesabındaki ölümle ilgili paylaşımları ölüm olayı sonrası dostlarını ve sevdiklerini duygulandırdı.

Cinayet zanlısı Salih K. tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen Ergin Bacak'ın sosyal medya paylaşımları yakınlarını duygulandırdı. Evli ve bir çocuk Babası Ergin Bacak’ın özellikle son paylaşımı şu şekilde:" Babam hep derdi ki; Öleceğini anladığın an çocukluk dönemin bitmiştir ‘’  

Katil zanlısı yakalandı

Cinayet gecesi Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından cinayet silahı ile yakalanan Salik K ve Kardeşi Murat K. Ve babaları Mehmet K. Gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan sorgula sonrası cinayet zanlısı üç kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayete kurban giden Ergin Bacak’ın naaş Akbük köyünde yakınları ve ailesi tarafından emniyet güçlerinin  aldığı yoğun güvenlik tedbirleri altında toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim