Haber : Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Karşıyaka mahallesinde meydana gelen ilginç olayda domuz nöbetine giden çiftçi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ortalıca köyünde çeltik üreticisi olarak çiftçilik yapan F.U isimli şahıs çeltik tarlasına musallat olan domuzları takip etmek için nöbet tutmaya gitti. Karşıyaka mahallesinin altında bulunan Devrez Çayı köprüsüne doğru motosikleti ile yola çıktı.Esentepe Camii bölgesine geldiği sırada aniden önüne çıkan başıboş köpeklere çarparak kaza yaptı. İlçenin Karşıyaka mahallesinde yaşanan bu ilginç olayda çeltik tarlasında ki mahsülünü korumak için Domuz nöbetine giden çiftçi başıboş köpekleri ile karşılaşması sonrası yaşadığı panikle kaza yaptı.

Motosiklet kazası sonrası ağır yaralanan sürücü cep telefonu ile yakınlarını ve 112'yi aradı.Yaralı çiftiçi kaza yerine gelen 112 Ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan İlk müdahale sonrası Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralı çiftçi yoğun bakıma alındı. Yaklaşık bir haftalık tedavi sonrası taburcu olan F.U isimli çiftçi yaşadığı olayın şokunu halen yaşamakta.

Editör: TE Bilisim