HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçe merkezinde önceki akşam namazı için Pazar camide saf tutan yaklaşık 20 kişilik cemaatin ayakkabıları ve şemsiyeleri çalındığı yönünde ihbar üzerine olay yerine gelen Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri yaptıkları incele sonrasında hırsızlık zanlısı şahsı yakaladı.

Cami cemaati Akşam namazının farzını kılmak için imamın tekbiri namaza durduğu anda ayakkabılıktaki cemaatin ayakkabılarını ve şemsiyelerini çalan hırsızlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilirken, ayakkabısı çalınan Pazar cami cemaati namazdan çıkınca şaşkına dönmüş ve olayı hemen Tosya İlçe Emniyetine ihbarda bulunmuşlardı.

TOSYA D100'DE BAYRAM DÖNÜŞÜ FECİ TRAFİK KAZASI TOSYA D100'DE BAYRAM DÖNÜŞÜ FECİ TRAFİK KAZASI

Pınarbaşı Mahallesi Rıhtım boyu Caddesi üzerinde bulunan Pazar Camiinde ayakkabı hırsızlığı sonrası kamera kayıtlarını inceleyen Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri yapılan kamera kaydı araştırmasında N. B. S. isimli akli dengesi yerinde olmayan şahsın cemaat camide namaz kılarken camiye gelip bahse konu ayakkabıları ve şemsiyeyi aldığı tespit edilmiştir. Akli dengesi yerinde olmayan ve emniyet ekipleri tarafından bilinen N. B. S. ile yapılan görüşmede bahse konu eşyaları camiden alıp caminin giriş kapısının yan tarafına bıraktığını beyan etmiş, şahsın söylediği yer kontrol edildiğinde kaybolan eşyaların orada olduğu görülmüş ve bahse konu ayakkabılar ve şemsiye sahiplerine teslim edildi.

Ayakkabıları ve şemsiyeyi çalınan şahıslar N. B. S. isimli şahsın akli dengesinin yerinde olmadığını bildiklerini ve şikayetçi olmadılar.

Editör: TE Bilisim