Haber Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan Bağ Evlerinde Hırsızlık Vakalarına karşı vatandaşları uyarıyoruz. 

Geçtiğimiz yıllarda Tosya'da bulunan bağ evlerinde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların daha dikkatli olması gerekiyor.Kış aylarını gelmesi ile birlikte bağ evleri sahipleri ilçe merkezine taşınarak bağ evlerini yalnız bırakmak zorunda kalıyorlar.Bu durumu fırsat bilen kişi veya kişiler bağ evlerinde bulunan kıymetli eşyaları çalmak için her türlü yola başvuruyorlar.

Vatandaşlar geçtiğimiz yıllarda yaşanan Bağ Hırsızlık olylarının yaşanmaması için yetkililere seslenerek '' Hurdacı kisvesi altında hurda toplama yetkisi olmayan bazı kişiler hurda alınır ticareti adı altında bağlarda çok rahat gezmekte. Hırsızlık vakalarına karşı vatandaşlarımızdan önemli rica bağ evlerinde kıymetli eşya bırakmasınlar.Ayrıca güvenlik güçlerinin bağ evleri güzergahında kontrollarını artırmalarını ve ilçe dışından gelen Hurdacıları hurda alımlarının yasaklanmasını talep ediyoruz''dediler.

Bağ-Bahçe sahiplerini özellikle hurda satışı adı altında ilçe dışından gelen şüpheli araç ve kişileri 155 Emniyet veya 156 Jandarmayı arayarak İhbarda bulunmaları gerektiğini önemle rica ediyoruz.

Not: Haber manşet resimde kullanılan araçın haberler bir ilgisi yoktur.Araç sahibinden özür dileriz.

Editör: TE Bilisim