Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu ili Tosya ilçesinde Avcılar ve Atıcılar derneği tarafından düzenlenen Bölgesel Trap ve Tek Kurşun Atış Yarışması sonrasında atış alanında bırakılan poligon demirleri çalındı.

Tosya Avcılar ve Atıcılar Derneği ve Karadeniz Av ve Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu’nun birlikte organize ettiği Trap, Tek Kurşun ve Tabanca Atıcılık Karadeniz Bölge Müsabakası düzenledi. Yarışmaya İlçeden katılan sporcuların yanı sıra, Karabük, Samsun, Giresun, Ordu, Çorum, Çankırı, Ankara ve Zonguldak illerinden yaklaşık 350 sporcunun katılmıştı. Turnuvanın ardından dereceye girenlere ödül madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

Tören sonrasında havanın kararmasını fırsat bilen kişi veya kişiler poligon alanında bulunan hedef noktası demirlerini çaldı. Olayın fark edilmesi sonrasında Tosya Avcı ve Atıcılar Derneği Başkanı ve yönetimi yaptıkları araştırma sonrasında çalınan demirleri bir hurdacıda buldu. Dernek demirbaş zimmetine kayıtlı olan demirler dernek merkez binası deposuna getirilerek muhafaza altına alındı

Editör: TE Bilisim