Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya D100 Karayolunda Uyuşturucu Tacirlerinin Silahlı kavgası

Kastamonu ili Tosya ilçesi D100 karayolunda Uyuşturucu kaçakçılarının silahlı kavgasını Tosya Bölge Trafik ekipleri tarafından engellendi.

Edinilen bilgilere göre Tosya istikametinden Ilgaz istikametine seyir halinde olan 18 plakalı ticari otodan yine aynı istikamete doğru gitmekte olan 05 plakalı araca doğru ateş açıldığı yönünde Emniyet güçlerine ihbar geldi. Tosya Bölge Trafik istasyonu olayı seyir halinde olan Trafik ekiplerine bildirerek şüpheli araç ve şahısların takibi yapılarak durdurulması talimatını verdi.

Tosya Bölge Trafik ekipleri D100 Karayolu Yukarı Kayı Köyü kavşağını trafiğe kapatarak şüpheli araç ve şahısları kavşakta durdurdu.

Şüpheli araçtan inen E.P. A.O., E. Ç., F. C. ile 18 . plakalı araçta bulunan Ş. S. Ü.M. ve M.F. A. isimli şahıslar araçlardan inerek şahısların kendi aralarında kavga etmeye başladılar.

Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine intikal eden Karabey Jandarma Komutanlığı ve Tosya Bölge Trafik ekipleri çıkan kavgayı engelledi.

Emniyet güçlerinin olay yerinde yaptıkları incelemede içerisinde uyuşturucu madde olduğu tahmin edilen poşet buldu.

D100 karayolunda yaşanan aksiyon filmlerini aratmayan olay sonrası her iki oto ve suça karışan şahıslar Emniyet güçleri tarafından merkeze götürülerek alınan ifadeleri sonrası Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.

Editör: TE Bilisim