Yeniden Refah Partisi Tosya Kadın Kolları Başkanı Trafik Kazasında Yaralandı Yeniden Refah Partisi Tosya Kadın Kolları Başkanı Trafik Kazasında Yaralandı

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi D100 Karayolunda seyir halinde olan bir otomobil yol üzerindeki büyükbaş hayvana çarptı. Hayvanın telef olduğu kazada sürücü de yaralandı.

Edilen bilgiye göre, Samsun İstikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan 26 AAC 981 Plakalı aracın karşısına büyükbaş bir hayvan çıktı. Duramayan araç sürücüsünün hayvana çarpmasıyla meydana gelen kazada sürücü hafif yaralandı, büyükbaş hayvan ise telef oldu. Hayvana çarpan araçta ise büyük hasar meydana geldi.

Çekici yardımıyla kaza yerinden aracın kaldırılmasıyla bir süre kısmi olarak trafiğe kapalı kalan yol tekrar açıldı.

Tosya Bölge Trafik ve İlçe Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik tedbirleri alarak kaza ile ilgili inceleme başlattı. Tosya Bölge Trafik ekipleri D100 karayolu güzergahında hayvan otlatan hayvan sahiplerini uyararak, hayvanların kazaya sebebiyet vermemesi için başıboş bırakılmamasını ve yola yaklaştırılmaması gerektiği hususunda bilgilendirdi.

Editör: TE Bilisim