HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolu Organize sanayi kavşağı mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde saat 07.05 sıralarında D100 karayolu Organize sanayi kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan 34 NZJ 64,34 ER 4860,34 BKP 61134 EY 3505 ve plakası tesbit edilemeyen 6 aracın karıştığı Trafik Kazasında 5 kişi hafif yaralandı. İddiaya göre minibüs sürücüsünün yolun yağışlı olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyir halinde olan diğer otomobile ve sonrasında diğer araçların birbirine çarpması ile zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada kazaya karışan araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Bölge Trafik polisleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Tosya D100 Karayolu Samsun istikametinde oluşan trafik yoğunluğu, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilisim