HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi D100 karayolu Çankırı kavşağı mevkiinde meydana gelen TIR kazasında 1 kişi hafif yaralandı.

Tosya- Kargı ilçe sınırında zincirleme trafik kazası. Tosya- Kargı ilçe sınırında zincirleme trafik kazası.

Edinile bilgiye göre Tosya istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücü Zaim Dalmış idaresindeki 39 AAF 354 plakalı TIR sürücünün iddiasına göre yolda bulunan bir cisim veya canlıya çarpmamamk için manevra yapması sonucu bariyerlere çarptıktan sonra makas keserek D100 karayoluna devrildi.

TIR sürücüsü Zaim Dalmış kaza sonrası gazetecilere kazanın oluş şeklini anlattı,’’ Özbekistan’dan yüklediğimiz tekstil ürününü İstanbul’a götürmek için yola çıktım. Tosya kavşağına yaklaştığım sırada yolda bir cisim gördüm bu canlı bir hayvanda olabilir. Çarpmamak için direksiyonu kırdım. Sonrasında önce bariyere çarptım ve direksiyon hakimiyetini kaybettim TIR makas keserek yolun içine devrildi’’ dedi.

Meydana gelen Trafik Kazasında TIR sürücüsü hafif yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen 112 ambulans sağlık ekipleri tarafından ayakta ilk müdahalesi yapıldı.

Tosya İlçe Bölge Trafik ekipleri kaza yerinde gerekli uyarı ve trafik güvenliğini sağlayarak kontrollü bir şekilde D100 karayolunu trafiğe açtılar.

Emniyet güçleri olay sonrası soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim