Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde inşaatlardan malzeme çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasında hırsızların minibüs ile inşaata gelerek malzemeleri çaldıkları görülüyor.
Edinilen bilgiye göre, Tosya ilçe merkezinde kimlikleri henüz belirlenemeyen hırsızlar, ilçede devam eden bir kaç inşaat alanına minibüs ile geldi. İnşaattaki malzemeleri minibüse yükleyen hırsızlar, ardından kaçmak istedi. Bölgede trafik kontrolü yapan polis ve jandarma ekipleri, şüphelendikleri minibüsü durdurmak istedi. ‘Dur’ ihtarına uymayan minibüs, olay yerinden kaçmak istedi. Bir süre minibüsü takibe alan emniyet güçleri, minibüsü D100 karayolunda durdurdu. Bariyerlere çarpan minibüsü  bulunduğu yerde bırakan ve 4 kişi oldukları belirlenen hırsızların ise, gecenin da karanlığından faydalanarak kaçtıkları tahmin ediliyor.
Cumhuriyet Savcısının talimatıyla minibüse el konulurken yapılan incelemede inşaatlardan çalındığı belirlenen malzemeler ele geçildi. Emniyet güçleri, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan hırsızların inşaat alanına minibüs ile geldikleri ve inşaattan aldıkları malzemeleri minibüse yükledikleri görüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim