15.12.2012 Cumartesi günü saat 11,30 sıralarından meydana gelen Maddi Hasarlı Trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı.

D-100 karayolunda meydana gelen kaza M.E nin kullandığı 55 EZ 965 Plakalı otomobilin Çankırı kavşağından Tosya istikametine gitmek için  hareket etmesi sonucu Samsun istikametinden gelmekte olan İsmail Kır’ın kullandığı 37 EU 311 plakalı otomobil  aniden yola çıkan 55 plakalı araca çarpmamak için ani fren ve manevra yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.


Meydana gelen trafik kazasında panik yaşayan 55 EZ 965 plakalı otomobil şoförü olayı şaşkınlığı ile D-100 karayolundan yolun tam ortasında arabasını stop ettirdi. Bu sırada Samsun istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan 2 otomobil aniden yolun ortasında kalan 55 plakalı otomobile çarpmamak için sert bir şekilde fren yaparak tehlikeli bir şekilde durdular.


Şans eseri trafiğin yoğun olmaması D-100 karayolunda meydana gelecek olası bir trafik faciasının önüne geçti.,


Olay yerinde bulunan bazı vatandaşlar Aynı kavşakta bundan 1 yıl önce meydana gelen Trafik Kazasından ilçemizin önemli şahsiyetlerinden Bazlamaccı ailesinden 2 kişi ve araç içinde bulunan 1 işçi hayatını kaybetmiş idi. Aradan geçen zaman içinde aynı kavşakta buna benzer maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana gelmesine rağmen 30 bin nüfuslu bir ilçede ölüm kavşağı olarak anılan bu kavşaklardaki trafik sorunu çözülemedi.diye bu kanayan yaraya bir türlü çözüm bulunmuyor dite sitem ettiler

Kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir.

Sedat Ağacıkoğlu (Habertürk – TOSYA )

Editör: TE Bilisim