Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya D100 karayolunda Peşpeşe gelen Trafik Kazalarında 2 kişi yaralandı.

İLK KAZA YENİ SANAYİ KAVŞAĞINDA

Kastamonu Tosya İlçesi Aşağı Sanayi Kavşağında Samsun istikametinden Tosya istikametine seyir halinde olan Otobobilin sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerler çarptı.Meydana gelen Trafik Kazasında araç içinde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı.Kaza yapan bayan sürücü iddialara göre başka bir araç tarafından sıkıştırılması sonucu direksiyon hakimiyetin kaybettiğini ifade etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı yolcu ilk müdahalenin ardından Tosya Devlet hastanesine  kaldırılarak tedaviye alındı.
Güvenlik önlemi alan polis ekipleri, ulaşımı kontrollü olarak sağladı. Kazaya karışan otomobiller, çekici ile kaldırıldıktan sonra yol tekrardan ulaşıma açıldı. 

Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İKİNCİ KAZA ORTALICA MEVKİİ

Tosya D100 karayolunda ikinci Trafik Kazası Ortalıca mevkiide meydana geldi.Kargı İstikametinden Tosya İstikametine seyir halinde olan 34 CHG 780 plakalı kamyonet sürücünün fireksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerler çarptı.Meydana gelen Trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Yaralı yolcu Olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim