Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda yaşanan Trafik Kazasında araç içi kamerasından yaşanan facianın ve ölümün teğet geçtiği o anları saniye saniye yansıttı.

Geçtiğimiz hafta içinde Koronovirüs tehlikesinden uzaklaşmak için İstanbul’dan Erzurum istikametine gitmekte olan Ş.T idaresindeki otomobil Tosya D-100 karayolu 17.Km’de sabah saatlerinde kaza yaptı. Kaza anı saniye saniye araç içi kamerasına yansıyan olayda otomobil içinde bulunan 4 kişi ölümden döndü. Ölümün adeta teğet geçtiği tetirden Trafik Kazası sonrası kaza anını sosyal medyada hesabından paylaşan sürücü yaşadığı o anları ve pişmanlığını dile getirerek tüm sürücülere önemli uyarıda bulundu.

Sürücü Ş.T sosyal medya hesabından ‘’ Kayınpederim felçli idi Koronavirüs tehlikesinin başladığı günlerde ben buralarda kalamam beni Erzurum’a köyüme götürün dedi.Yapacak bir şeyim yoktu o gece yorgun ve uykusuz olarak yola çıktım.Gece yarısı saat 03,00 sıralarında arabayı park alanına çekerek bir 20 dakika parça parça uydum. Gün ağarırken kayınpeder üşüdüm dediği için kaloriferi yaktım. Fakat o anlarda bana da bir ağırlık çöktü. O benzinliğe şu benzinliğe gireyim diye kendi kendimle muhakeme yaparken gözüm açık kalbim uyumuş vaziyette yolun sağında park alanında beklemekte olan TIR ‘a çarptım. O anı asla hatırlamıyorum. Sanki başka bir boyutta idim. Sonradan bu yerin Kastamonu’nun Tosya ilçesi olduğunu öğrendim. Şimdi bunları burada sanki bir marifetmiş gibi anlatmıyorum. Her ne olursa olsun kesinlikle uykusuz yola çıkılmamalı dır’’dedi.

Editör: TE Bilisim