HABER : SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesi Çorum kavşağında meydana gelen Trafik Kazasında minibüs ile TIR’ın çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. 
  Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Samsun istikametine gitmekte olan Serkan P.’ın kullandığı 34 KL 6905 plakalı Minibüs ile aynı istikamete gitmekte olan İmat Türkmendağ’ın kullandığı 81 EU 744 plakalı TIR Çorum kavşağında çarpıştı.
  Meydana gelen Trafik kazasında 34 KL 6905 plakalı Minibüs içinde yolcu olarak bulunan 3’ü çocuk toplam 8 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan 1 yaşındaki Demircan.P. ile 5 yaşındaki Ekin.K ve Berk.A gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet hastanesine kaldırıldı.
  Araç içinde sıkışan Songül.P olay yerine gelen Tosya itfaiyesi kurtarma aracı ekibi tarafından yapılan müdahale ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Araçtan çıkarılan Songül.P ve diğer yaralılar Elif.A, Samira.K, Serkan.P ve Önder.K  olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası Tosya D-100 karayolu yaklaşık 1 saat araç trafiğine kapandı.
  Kazada ağır yaralanan 1 yaşındaki Demircan.P Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.
  Tosya İlçe Trafik şube ekipleri kaza sonrası D100 karayolunda gerekli tedbirleri alarak Trafik akışını sağladı. Emniyet güçleri Trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattı.













Editör: TE Bilisim