Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Kastamonu ve ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte şehiriçi trafiğinde, buzlanma, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Yapılan Meteoroloji uyarıları sonrasında Tosya  Belediyesinin kar yağışı sonrası yaşanacak aksaklıklara karşı hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor.www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak geçtiğimiz yıl kar yağışı sonrası ilçe şehiriçi trafiğinde yaşanan ve bir çok kazaya neden olan bir konuyu gündeme getiriyoruz. İlçe trafik yoğunluğunun yaşandığı ana arter yollar üzerinde kurulan ve araçların hızını azaltması için kuruluna kasisler kış aylarında yolların buzlanması ve kar yağışı sonrası kasislere yaklaşan araçların ani fren yaparak kayması ile bir çok Trafik Kazası meydana geldi.

Tosya ilçesinde beklenen kar yağışı ile mücadele konusunda hazırlıklarını aralıksız sürdüren Tosya Belediyesi yolların trafiğe açık kalabilmesi için vatandaşlarında talebi olan haberimizi dikkate alarak yollarda bulunan kasisleri trafik güvenliği için geçici süre kaldırması bekleniyor.

Tosya Suluca köyünde Trafik Kazasında faciadan dönüldü Tosya Suluca köyünde Trafik Kazasında faciadan dönüldü

Editör: TE Bilisim