(HABERİN VİDEO GÖRÜNTÜSÜ BİRAZDAN YAYINDA)

SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Avşar köyü mevkiinde D-100 karayolunda Otomobil bariyerlere çarparak köyün içine uçtu.

 Edinilen bilgiye İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan 06 ZOF 57 plakalı otomobil Avşar Köyü yakınında seyir halinde iken görgü tanıklarının iddiasına göre önce bariyerlere sonra trafikte seyir halinde olan 34 FA 8717 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tarlaya uçarak takla attı.

 Kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Bayrama giden aynı aileden Hikmet İ., Emine İ., Cemile İ., Sinan İ., Yağmur İ. ve Osman İ. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Yaralılardan sürücü olduğu iddia edilen Sinan İpek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Meydana gelen Trafik Kazasına şahit olan bir vatandaş; “ Araç önce bariyerlere sonra diğer araca çarptı ve ardından tarlaya uçtu, yere düştüğünde tekrar havalandı. Bu arada sürücü ve yan koltukta bulunan kişi camdan dışarı fırladı. Biz koştuk, o anda yoldan geçen araçlar da durdu, yardıma koştu. Trafikte seyir halinde olan bir araçta bulunan doktor yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansı aradık ve yaralılar gelen ambulanslarla sevk edildi” şeklinde anlattı.

 Kazada hurdaya dönen araç çekici yardımı ile kaldırılarak otoparka çekildi.

 Kazanın ardından ekipler soruşturma başlattı.








  (SDA-

Editör: TE Bilisim