HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırıda şehit olan polislerden Ordu doğumlu, Harun Maytalman’ın cenazesine giden akrabaları Tosya ilçesinde Trafik Kazası geçirdi.

Cizre'de bomba yüklü kamyonla gerçekleşen hain saldırıda şehit olan polislerden evli ve bir çocuk babası Ordu doğumlu olan polis memuru Harun Maytalman'ın cenazesine katılmak işçin Ordu’ya giden dayısı ve ailesi Tosya-Çorum kavşağında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonu kaza yaptı. 3 yıllık evli olan şehidin iki yaşındaki oğlu Berkay Maytalman'ın ise bugün doğum günüydü.

Görgü tanıklarının ifadesine göre Hüseyin Maytalman idaresindeki 34 YYY 97 plakalı otomobil Tosya ilçesi Çorum kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü Hüseyin Maytalman ( 40) ve araç içinde bulunan eşi Nurgül Maytalman (30) ve çocukları M.Y.Maytalman (5),B.Maytalman (10) ve K.C.Maytalman (16) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Not:Haberimizde adı geçen kişilerin haberlerimize itiraz hakkı bulunmakla birlikte, haberlerde hata olduğunu teyit etmeleri durumdan düzeltme metni yayınlanacaktır.








Editör: TE Bilisim